Στο 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου πρόκειται να διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, στο οποίο θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης, η συμμετοχή της Περιφέρειας στο Φεστιβάλ εντάσσεται στις δράσεις με στόχο την προώθηση των ποιοτικών τοπικών προϊόντων, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα. «Το 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων μέλισσας αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία ανάδειξης του Νοτιοαιγαιοοπελαγίτικου μελιού και των σχετικών προϊόντων. Από πλευράς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε, παρουσιάζοντας τα προϊόντα σας σε περίπττερο που έχει μισθωθεί από την Περιφερειακή Αρχή. Η συμμετοχή σας είναι δωρεάν» αναφέρει ο κ. Ζαννετίδης.
Ήδη έχουν σταλεί προσκλήσεις σε Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, Μελισσοκομικούς Συνεταιρισμούς καθώς και σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειας.
http://www.naxosnow.gr/

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Στο 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo