ΣΙΦΝΟΣ Συμμετοχή της Σίφνου στην έκθεση GREKLAND PANORAMA στη Σουηδία

Ο Δήμος Σίφνου, σε συνεργασία με την Paths of Greece, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία στο Σουηδικό και Σκανδιναβικό κοινό τα πεζοπορικά μονοπάτια του νησιού. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Τη Σίφνο εκπροσώπησαν ο κ. Φοίβος Τσαραβόπουλος και η κα Nina Roth, εθελόντρια και λάτρης του νησιού και των μονοπατιών του.

Στη συγκεκριμένη έκθεση συμμετείχε ο κ. Απόστολος Δημόπουλος του τουριστικού γραφείου Aegean Thesaurus Travel & Tourism, ανταποκρινόμενος στη σχετική πρόσκληση που απηύθυνε η τουριστική επιτροπή του Δήμου σε όλα τα τουριστικά πρακτορεία του νησιού για τη συμμετοχή τους, με δικά τους έξοδα, σε επαγγελματικές συναντήσεις με Buyers, με γραφεία και Tour Operators εξερχόμενου τουρισμού.SIFNOS_EPIXEIRHSEIS2

Οι Σκανδιναβοί είναι μια αγορά που παραδοσιακά έλκεται από την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, πολύ μεγάλο τμήμα του πληθυσμού κάνει πεζοπορίες. Καθώς όμως δε γνωρίζουν πως υπάρχουν καλά οργανωμένα μονοπάτια και στην Ελλάδα, η ανάγκη να παρουσιαστεί αυτό το προϊόν ήταν μεγάλη.

Ο Δήμος Σίφνου προέβαλλε το δίκτυο μονοπατιών του νησιού «Sifnos Trails» στα περίπου 11.000 άτομα που επισκέφθηκαν την έκθεση. Στο περίπτερο της Σίφνου διανεμήθηκαν συνολικά πάνω από 1.500 φυλλάδια με το χάρτη των μονοπατιών, με πληροφορίες για τη Σίφνο στα Σουηδικά και με έτοιμα «πακέτα πεζοπορίας». Ταυτόχρονα παρουσιάστηκε η ιστοσελίδα του δικτύου μέσα από ειδική οθόνη (touch-screen). Μέσω συσκευής tablet το κοινό είχε την ευκαιρία να επεξεργαστεί τη νέα εφαρμογή – ψηφιακό οδηγό των μονοπατιών, που δημιουργήθηκε πρόσφατα με τη χορηγία της Aegean Speed Lines.
Όσοι πέρασαν από το περίπτερο, δεν αρκέστηκαν στο να πάρουν τα φυλλάδια, αλλά ρωτούσαν να μάθουν λεπτομέρειες για τις διαδρομές και έδειχναν ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και τα σχόλιά τους πολύ θετικά για το επίπεδο οργάνωσης των μονοπατιών της Σίφνου!

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΙΦΝΟΣ Συμμετοχή της Σίφνου στην έκθεση GREKLAND PANORAMA στη Σουηδία”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo