ΠΑΡΟΣ Σεμινάριο «Παραδοσιακή κουζίνα σε χώρους εστίασης»

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ΚΟΙΝΣΕΠ «ΕΛΙΧΡΥΣΟΣ», το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε. και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ» στα πλαίσια του έργου «Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων, εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων στο νομό Κυκλάδων» υλοποιούν στην Πάρο το πρόγραμμα κατάρτισης 29 & 31 Μαρτίου 2015…

«ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ»

ΧΩΡΟΣ: Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος»
ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ: Κυριακή – Δευτέρα 16:00 – 21:00
Εκπαιδεύτρια: Κρινά Μαρία
Πρακτικές κατευθύνσεις για τη χρήση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών στα μενού των εστιατορίων.
• Καταγραφή τοπικών παραδοσιακών προϊόντων
• Κατάταξή τους ανάλογα με την εποχικότητα και την επάρκεια
• Καταγραφή τοπικών «ξεχασμένων» συνταγών – Πρότυπες συνταγές
• Μελέτη πραγματικών μενού εστιατορίων
• Αρχές σύνθεσης μενού – κοστολόγηση, παραδείγματα
• Επιλογή συνταγών για ένταξη στο μενού
• Δημιουργία ενός πρότυπου μενού

Το πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ
Αιτήσεις συμμετοχής στο: www.katartisi-pnai.gr
Για πληροφορίες στο τηλ.: 22810 85900

parospress

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΠΑΡΟΣ Σεμινάριο «Παραδοσιακή κουζίνα σε χώρους εστίασης»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo