ΠΑΡΟΣ Σεμινάριο «Παραδοσιακή κουζίνα σε χώρους εστίασης»

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ΚΟΙΝΣΕΠ «ΕΛΙΧΡΥΣΟΣ», το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε. και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ» στα πλαίσια του έργου «Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων, εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων στο νομό Κυκλάδων» υλοποιούν στην Πάρο το πρόγραμμα κατάρτισης 29 & 31 Μαρτίου 2015…

«ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ»

ΧΩΡΟΣ: Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος»
ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ: Κυριακή – Δευτέρα 16:00 – 21:00
Εκπαιδεύτρια: Κρινά Μαρία
Πρακτικές κατευθύνσεις για τη χρήση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών στα μενού των εστιατορίων.
• Καταγραφή τοπικών παραδοσιακών προϊόντων
• Κατάταξή τους ανάλογα με την εποχικότητα και την επάρκεια
• Καταγραφή τοπικών «ξεχασμένων» συνταγών – Πρότυπες συνταγές
• Μελέτη πραγματικών μενού εστιατορίων
• Αρχές σύνθεσης μενού – κοστολόγηση, παραδείγματα
• Επιλογή συνταγών για ένταξη στο μενού
• Δημιουργία ενός πρότυπου μενού

Το πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ
Αιτήσεις συμμετοχής στο: www.katartisi-pnai.gr
Για πληροφορίες στο τηλ.: 22810 85900

parospress

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΠΑΡΟΣ Σεμινάριο «Παραδοσιακή κουζίνα σε χώρους εστίασης»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo