ΠΑΡΟΣ Ο Δήμος Πάρου στην διεθνή έκθεση τουρισμού GREEK TOURISM EXPO-GTE

O Δήμος Πάρου θα συμμετάσχει στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεθνή έκθεση τουρισμού GREEK TOURISM EXPO-GTE που θα διεξαχθεί 5-7 Δεκεμβρίου 2014 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

H έκθεση αυτή είναι μια νέα δυναμική εκθεσιακή πρόταση απόλυτα στοχευμένη στην προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος τόσο στην εγχώρια αλλά κυρίως στη διεθνή αγορά.
Όσοι εκ των φορέων του τουρισμού ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλώ να το δηλώσετε εγκαίρως στο γραφείο τουρισμού του Δήμου ώστε να γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός και να λάβουν οι εκπρόσωποί σας ηλεκτρονικό κωδικό εισόδου στο online σύστημα της εκθεσης για να εμφανίζονται ως συν-εκθέτες της περιφέρειας.

parospress

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΠΑΡΟΣ Ο Δήμος Πάρου στην διεθνή έκθεση τουρισμού GREEK TOURISM EXPO-GTE”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SPONSORS
SPONSORS

  • ΜΗΛΟΣ Ζητείται προσωπικό για στελέχωση της ξενοδοχειακής μονάδας Milosbreeze στα Πολλώνια για τους θερινούς μήνες (Μάιος έως και Σεπτέμβριος) Οι θέσεις εργασίας είναι ,1 manager, 2 καμαριέρες, 2 ρεσεψιονιστ, 1 μπάρμαν. Στοιχεία επικοινωνίας : milosbreeze@gmail.com ,Βαμβακάρης Δημήτρης και Ελένη τηλ. 6978643052 , 6942642594

Διαφήμιση με 1 ευρώ
SPONSORS

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo