ΜΗΛΟΣ ΨΑΡΟΜΗΛΟΣ : νέο υποκατάστημα στον Αδάμαντα

admin Χωρίς κατηγορία 371 views 0 0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΨΑΡΟΜΗΛΟΣ

Ανοίγει το Σάββατο 19/7/2014 το νέο ιχθυοπωλείο στον Αδάμαντα. Είναι το δεύτερο νέο υπερσύγχρονο & πλήρες κατάστημα που ανοίγει ο «ΨΑΡΟΜΗΛΟΣ» στον Αδάμαντα μετά από τον Τριοβάσαλο, όπου φιλοδοξεί να προσφέρει σε χαμηλές τιμές κάθε είδους ψάρι & θαλασσινά.

Ο «ΨΑΡΟΜΗΛΟΣ» στεγάζεται στο κέντρο του Αδάμαντα (πρώην κτίριο του Ναυτίλου) με άνετο parking και έχει εξοπλιστεί άρτια για να προσφέρει καθημερινά φρέσκα & κατεψυγμένα θαλασσινά προϊόντα, που θα μεταφέρονται κατ’ ευθείαν από την κεντρική ιχθυαγορά, είτε από ανεμότρατες από την Κύθνο & τη Σίφνο, ενώ θα υπάρχει & «ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣ» με ένδειξη «ΨΑΡΙΑ ΜΗΛΟΥ» για διάθεση των ψαριών από τους ντόπιους ψαράδες.

Καθημερινά υπολογίζεται ότι θα διατίθενται μια ποικιλία με 25-30 είδη ψαριών. Επίσης θα διαθέτει καθημερινά ζωντανά όστρακα & καβούρια, ενώ θα υπάρχει & ειδικό ενυδρείο για ζωντανούς αστακούς, τσιπούρες & φαγκριά.

Στο κατάστημα του Αδάμαντα θα υπάρχει μόνιμη έκπτωση 12% προς όλους τους συνταξιούχους & πολύτεκνους, ενώ θα υπάρχουν και μέρες της εβδομάδας με ειδικές προσφορές & εκπτώσεις για όλους τους καταναλωτές.

Πρώτη μέρα λειτουργίας λοιπόν το Σάββατο 19/7/2014 με πολλές εκπλήξεις & ιδιαίτερες τιμές !!!!

Για Καλό & Φθηνό Ψάρι!!!!

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ ΨΑΡΟΜΗΛΟΣ : νέο υποκατάστημα στον Αδάμαντα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

eidisisananisi
SPONSORS

Εισιτήρια πλοίων
SPONSORS
SPONSORS

Διαφήμιση με 1 ευρώ
xrisima-tilefona

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo