ΜΗΛΟΣ Συνεργασία της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Παμμηλιακού με την Ψυχολόγο -Παιδοψυχολόγο, κ. Ροδούλα Καμακάρη

Αγαπητοί Κύριοι,

Παρακαλούμε όπως προχωρήσετε στην επισυναπτόμενη ανακοίνωση εκ μέρους του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ Α.Σ.

“Η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Παμμηλιακού ανακοινώνει την συνεργασία της με την Ψυχολόγο -Παιδοψυχολόγο, κ. Ροδούλα Καμακάρη, τονίζοντας πως το κομμάτι της ψυχολογίας είναι πολύ σημαντικό, και ειδικότερα στις μικρές ηλικίες, στις οποίες τα παιδιά διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους.
Η κ. Καμακάρη είναι απόφοιτος Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, με μετεκπαίδευση στην Παιδοψυχολογία και στη Συμβουλευτική.
Στόχος του Παμμηλιακού είναι εκτός από ικανούς αθλητές, να προσφέρει στην κοινωνία ανθρώπους με διαπαιδαγώγηση και ικανούς να λειτουργούν αρμονικά ως μέρος του κοινωνικού συνόλου.”

Ευχαριστούμε πολύ,

Με εκτίμηση,
ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ Α.Σ.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Συνεργασία της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Παμμηλιακού με την Ψυχολόγο -Παιδοψυχολόγο, κ. Ροδούλα Καμακάρη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SPONSORS
SPONSORS

  • ΜΗΛΟΣ Ζητείται προσωπικό για στελέχωση της ξενοδοχειακής μονάδας Milosbreeze στα Πολλώνια για τους θερινούς μήνες (Μάιος έως και Σεπτέμβριος) Οι θέσεις εργασίας είναι ,1 manager, 2 καμαριέρες, 2 ρεσεψιονιστ, 1 μπάρμαν. Στοιχεία επικοινωνίας : milosbreeze@gmail.com ,Βαμβακάρης Δημήτρης και Ελένη τηλ. 6978643052 , 6942642594

Διαφήμιση με 1 ευρώ
SPONSORS

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo