ΜΗΛΟΣ Ευχαριστήριο Γώργου Μάλλη προς τους Πλακιώτες για την διαμαρτυρία της έλλειψης νερού

admin Χωρίς κατηγορία 326 views 0 0

Ευχαριστώ εσάς τους κατοίκους των Πλακών που συμμετείχατε στην συγκέντρωση για το θέμα του νερού την 18/8 στην αίθουσα της Πλακιώτικης Ένωσης και στην πορεία για την επίδοση του ψηφίσματος της συνέλευσης στο Δήμο Μήλου.
– Σας ευχαριστώ γιατί ήσαστε αυτοί που μας πίεσαν, εμάς του Δ.Σ της Πλακιώτικης Ένωσης για να συζητήσουμε το θέμα και να εκφραστεί η συλλογική μας διαμαρτυρία.
– Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στη συνέλευση που αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει στην Πλακιώτικη Ένωση.
– Σας ευχαριστώ γιατί ήσαστε εσείς ,και όχι εμείς του Δ.Σ ,που καταθέσατε αποφασιστικά και υπερψηφίσατε την πρόταση για τη διενέργεια πορείας για την επίδοση του ψηφίσματος. Αποδείξατε ότι μπορείτε να είσαστε μπροστά.
– Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στην πορεία της 19/8. Τα 40 περίπου άτομα που συμμετείχαν είναι ένας μεγάλος αριθμός για πορεία των κατοίκων ενός χωριού αυτή την εποχή και χωρίς καμία σοβαρή οργάνωση.
– Σας ευχαριστώ κυρίως γιατί με όλα αυτά τιμήσατε την έννοια του πολίτη της Μήλου που αγωνίζεται για το δικαίωμα του στη ζωή.

Γιώργος Μάλλης

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Ευχαριστήριο Γώργου Μάλλη προς τους Πλακιώτες για την διαμαρτυρία της έλλειψης νερού”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

eidisisananisi
SPONSORS

Εισιτήρια πλοίων
SPONSORS
SPONSORS

Διαφήμιση με 1 ευρώ
xrisima-tilefona

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo