ΑΝΔΡΟΣ Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Χώρας ενημερώθηκαν για τα αδέσποτα

Ενημέρωση ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα ζώα διοργάνωσε στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Χώρας το ΝΠΔΔ Πολιτισμού, του Δήμου Άνδρου.

Μαθητές από την Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, παρακολούθησαν στο Δημοτικό κινηματοθέατρο της Χώρας την ταινία του Disney «η Λαίδη και ο Αλήτης», καθώς και video από το Youtube, σχετικό με τα αδέσποτα.

Ένα από τα videos που παρακολούθησαν οι μαθητές αναφερόταν σε δημοτικό σχολείο της Πέλλας, που υιοθέτησε ένα αδέσποτο σκυλάκι, το οποίο φροντίζουν οι μαθητές. Στο τέλος της εκδήλωσης υποβλήθηκαν ερωτήσεις από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, μέσα από τις οποίες έγινε γνωστό πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν πέντε αδέσποτα στη Χώρα, τα οποία φιλοξενεί η κτηνίατρος και τα οποία θα πρέπει να υιοθετηθούν. Το εντυπωσιακό ήταν πως όλα τα παιδιά ζήτησαν να υιοθετήσουν τα αδέσποτα, κάτι που πάντως δεν είναι δυνατό να συμβεί, καθώς απαιτείται η συναίνεση των γονέων. Να σημειωθεί πως σε όποια οικογένεια αποφασίσει να υιοθετήσει ένα αδέσποτο, ο Δήμος θα προσφέρει το σπιτάκι, έξοδα εμβολίων και στείρωσης, καθώς και τροφή για τους πρώτους μήνες.

Η εκδήλωση θα επαναληφθεί για το σχολείο της Μεσαριάς, καθώς και για τα σχολεία Γαυρίου, Μπατσίου και Κορθίου.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΑΝΔΡΟΣ Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Χώρας ενημερώθηκαν για τα αδέσποτα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SPONSORS
SPONSORS

  • ΜΗΛΟΣ Ζητείται προσωπικό για στελέχωση της ξενοδοχειακής μονάδας Milosbreeze στα Πολλώνια για τους θερινούς μήνες (Μάιος έως και Σεπτέμβριος) Οι θέσεις εργασίας είναι ,1 manager, 2 καμαριέρες, 2 ρεσεψιονιστ, 1 μπάρμαν. Στοιχεία επικοινωνίας : milosbreeze@gmail.com ,Βαμβακάρης Δημήτρης και Ελένη τηλ. 6978643052 , 6942642594

Διαφήμιση με 1 ευρώ
SPONSORS

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo